Omgeving

De bungalow is gelegen in het plaatsje Luttenberg. Dit mooie dorp ligt aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Voor natuurliefhebbers is dit een van de mooiste plekken van Nederland. Je kan in dit nationale park wandelen, fietsen en  zo genieten van de prachtige heuvels en mooie vergezichten.

Natuurmonumenten organiseert hier verschillende activiteiten door het jaar heen, zie hieronder bij de links voor meer informatie.

Het speelbos in Nijverdal is erg geschikt voor jonge kinderen. Ze kunnen hier lekker klauteren. Voor de allerkleinsten is er het kabouterpad.

Bezienswaardigheden in de omgeving

http://www.paardenmelker.nl

 

De Sallandse heuvelrug is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, met een mooi glooiend landschap en schitterende vergezichten. Natuurmomenten organiseert dan ook regelmatig activiteiten, die zeker de moeite waard zijn, voor groot en klein ! (Sprengenberg op 7,8 km)

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/de-sprengenberg

Zo is bijvoorbeeld ook het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal op 8,7 km zeker een bezoek waard. Het aangelegen speelbos is fantastisch voor de kleine klauteraars!

https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/buitencentrum

Pretpark Dinoland, leuk voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar.

https://www.dinoland.nl

Iedereen kent wel Avonturenpark Hellendoorn, verdere uitleg niet nodig…

https://www.avonturenpark.nl/